Gevaarlijke gebeden

Gevaarlijke gebeden

Veel mensen bidden in de hoop dat hun wens uitkomt. Een beetje als gooien met een dobbelsteen. Maar doe je hier bidden niet mee tekort? Gebed is een kracht om de wereld te veranderen. Als jouw gebedsleven wel wat spanning en sensatie kan gebruiken, of als je wel wilt leren bidden als het niet slaapverwekkend saai is, lees dan verder.

Gebed raakt het hart van God, maar sommige gebeden raken Hem meer dan andere. Hij wil meer voor ons dan een lauw geloof en halfslachtige routines aan de eettafel. Hij heeft je geroepen tot een leven van moed, niet van troost.

In deze serie leren we je hoe je de gebeden bidt die je ziel doorzoeken, je gewoonten doorbreken en je sturen om de roeping die God voor jou heeft na te jagen. Maar wees gewaarschuwd: als je het goed vindt genoegen te nemen met wat gemakkelijk is, of als je het goed vindt om aan de zijlijn te blijven staan, dan is deze serie niets voor jou. Je wordt uitgedaagd. Je wordt getest. Je zult ontroerd zijn door lang en diep naar je hart te kijken.

Maar je zult ook geïnspireerd worden.

Je zult geïnspireerd worden om vrijmoedig te bidden. Krachtig bidden. Bidden met vuur. Je zult zien hoe je ineffectieve gebeden en lauw geloof kunt inruilen voor rauwe, gedurfde gebeden die je naar nieuwe niveaus van passie en vervulling zullen brengen. Je zult het geheim ontdekken om angsten voor verlies, afwijzing, mislukking en het onbekende te overwinnen en de zegeningen te verwelkomen die God voor jou aan de andere kant heeft.

Je krijgt de moed die nodig is om gevaarlijke gebeden te bidden.