Welkom in De StadsKapel

Gods goede gaven voor iedereen

Onze missie

Wij geloven dat God jou geluk, wijsheid, liefde, heling, vergeving en nog veel meer wil geven, en we helpen je graag om dat van Hem te ontvangen. We zijn gepassioneerd om Jezus te volgen naar het voorbeeld van Franciscus van Assisi.

Jij bent geliefd!

Jij bent uniek!

Jij bent het waard!

Wat we doen

Gods goede gaven toegankelijk maken voor iedereen

Wij geloven dat God goede gaven wil geven aan ál Zijn kinderen, dus ook aan jou. Hij wil je Zijn liefde geven, Zijn wijsheid en misschien wil Hij wel jou genezen. Bij ons leer je wat God jou wil geven.

Geloofsgroepen

We helpen je graag om Gods goede gaven te ontvangen. Dat doen we in onze geloofsgroepen. Daar kun je álles met elkaar bespreken en leer je nieuwe dingen om jezelf als persoon en je geloof te ontwikkelen. Zo kun je meer van God ontvangen.

Geven

We willen zoveel mogelijk bijdragen aan het welzijn van iedereen in onze buurt of verweg. Door middel van acties in de omgeving en bijdragen aan de organisatie Franciscus helpt willen we een zegen zijn voor de hele wereld.

God eren

Je wordt wie je aanbidt. Daarom is het belangrijk om bij elkaar te komen om God te eren, maar ook om je vragen en verlangens bij God te leggen.

Download Franks gratis e-book

Frank, oprichter van De StadsKapel, schreef het boek Kijk! Dit is Jezus! en geeft dat gratis weg aan jou.

Je hoeft geen christen te zijn om te zien dat Jezus de meest invloedrijke persoon op aarde ooit is. Miljoenen Nederlanders en miljarden mensen op aarde noemen zich christen en laten toe dat Jezus invloed heeft in hun leven. En dat 2000 jaar na zijn dood. Van wie kunnen we dit nog meer zeggen? Jezus is objectief veruit de meest invloedrijke persoon ooit.

Wie is Jezus?
Weten we zeker dat hij echt bestaan heeft?
Hoe lees je de Bijbel?
Wat is het om christen te zijn?
Wie gaat er naar de hemel?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang het e-book Kijk! Dit is Jezus per mail.

Contact

We komen graag met je in contact. Gebruik het onderstaande formulier en we reageren zo snel mogelijk.

Kom langs

Op dit moment zijn we alleen nog online te bereiken.

Stuur een mail

welkom@destadskapel.nl

Geef ons een belletje

06 33 735 112

Laden
Bedankt voor je bericht!