Frank achter zoom

Doe mee!

Wekelijks online

Wat is het?

Elke week komen we online samen om met elkaar te spreken over thema's die relevant zijn voor ons leven. De avonden staan niet los van elkaar, maar zijn in serie. Dat betekent dat we elke week verder gaan waar we de vorige keer zijn gebleven. Zo kunnen we steeds dieper op een onderwerp ingaan.

Een avond bestaat uit:

  • Filmpje
  • Gesprek n.a.v. het filmpje
  • Gebed
  • Fun
Het is wekelijks van 20:00 tot 21:00 (exclusief fun).

Schrijf je nu in!

Wanneer is het?

Je kunt kiezen welke avond jou het beste uitkomt. Dat kan zelfs per week verschillen!

  • Maandag van 20:00 - 21:00
  • Dinsdag van 20:00 - 21:00
  • Donderdag van 20:00 - 21:00

Een aflevering bekijken?

Wil je graag meer afleveringen bekijken? Check dan deze link.

Series

Broederschap (m/v)

Onze samenleving is over het algemeen individualistisch geworden. Dit heeft ons veel gebracht: de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen; om te ontdekken wie je bent; en het heeft ons de vrijheid gegeven om nieuwe dingen te ontdekken. Aan de andere kant kan het ons ook eenzaam maken, krijgen we minder dingen gedaan en worden we minder aardig voor elkaar. Jezus vraagt ons om onze talenten te ontwikkelen, maar ook om samen te leven in gemeenschap met andere christenen. Het beste van twee werelden, individualisme en collectivisme, is broederschap (of zusterschap). In deze serie ontdekken we de waarde van het leven in broederschap (m/v), waarom dit nodig is om een leerling van Jezus te worden en hoe je dit kunt toepassen in je dagelijks leven.

We starten op maandag 5 september, dinsdag 6 september en donderdag 8 september. Wees welkom om 20.00 uur.

Een serie duurt meestal 4 tot 6 weken. Bekijk hier het overzicht van alle series die we hebben gedaan tot nu toe.

Schrijf je nu in!

Meld je aan voor de StadsKapel

We vinden het geweldig als je een keer mee wilt doen met De StadsKapel. Gebruik het onderstaande formulier om te laten weten dat je erbij bent, dan sturen we je alle informatie per mail die je nodig hebt om mee te kunnen doen.

Laden
Bedankt voor je bericht!