Genezing en Herstel

Genezing en Herstel

Deze vastentijd (40 dagen voor Pasen) starten we een nieuwe serie over Genezing en Herstel. We hebben allemaal wonden die genezing nodig hebben. Wonden van verbroken relaties, wonden door beledigingen en teleurstellingen en aanvallen op ons hart. We zijn gewond door onze persoonlijke tekortkomingen, wat anderen ons aandoen en zelfs door aanvallen op wie we zijn door de vijand.

Wonden zijn onvermijdbaar in deze gebroken wereld. En daar leven we in. Niet het plan waar God Zijn schepping mee begon. Toch schamen we ons vaak voor onze wonden. We ontkennen ze zelfs tegenover onszelf en tegenover anderen.

Dat is het slechte nieuws. Het Goede Nieuws is dat Jezus is gekomen om ons te redden. Dat is niet het ontkomen aan zonde en dood, maar het is heling, gezondheid en heelheid. Jezus is gekomen om onze gedachten, emoties, relaties en onze ziel te herstellen. En de Jezus die tijdens zijn hele leven letterlijk zieken genas en mensen redde van hun lijden, deelt nog steeds wonderen aan ons uit.

In deze serie kijken we naar onze behoefte aan genezing en hoe we ons hart en ons leven kunnen openen, zodat de goddelijke genezer ons kan bevrijden en dichter bij Hem kan brengen.

We willen in deze serie deze drie dingen bereiken.

Mensen bewust maken van hoe centraal genezing staat in de missie van Jezus.

Mensen helpen om genezing te zoeken door een ontmoeting met Jezus.

Voor onze leden om ervoor te kiezen een instrument van genezing voor anderen te zijn.